Dilluns arrenca la 9a edició de la Tuga Trail, la matinal d’esport, festa i natura de Castellolí

Publicat el 28/04/2017 · Publicat a Cursa de muntanya

Dilluns 1 de maig Castellolí acollirà la 9a edició de la Tuga Trail, que enguany es torna a presentar en les modalitats de curses de muntanya i caminada popular. La consolidada competició, organitzada per l’empresa igualadina Tuga Active Wear, el Club Excursionista UECANOIA i l’Ajuntament de Castellolí, ha tancat les inscripcions aquest dijous amb un total de 1202 participants 

Aquest any com a novetat es presenta una nova distància de cursa de muntaya de 10km sota el nom de Tuga Half, que complementa les modalitats Tuga Trail de 19km pels atrevits, i la caminada popular de 10 km pels qui volen gaudir de l’entorn de Castellolí d’una manera més tranquil·la.

El recorregut iniciarà i acabarà a l’avinguda de la Unió de Castellolí i passarà pels corriols de l’entorn del municipi, per tal que els participants puguin gaudir de la natura i el paisatge.

Enguany la competició rep de col·laboració d’Instint.net, Chiprunning, La Manyeria, La Caixa, Precuinats Ortega, Cal Forner de Castellolí i el cafè La Brillante.

 

Inscripcions tancades

La Tuga Trail s’ha convertit en una de les competicions més importants de la comarca de l’Anoia. Aquest dijous 27 d’abril, a les 23:59 hores, ha finalitzat el període d’inscripcions amb 1202 participants, provinents de diverses poblacions del territori.

Havent arribat al límit d’inscrits no s’admetran noves inscripcions el mateix dia de la cursa, tot i així, es convida a tothom a formar part de la matinal i a gaudir de la festa i el bon ambient.

 

Obsequis als participants

A part dels avituallaments per a cada modalitat, tant els corredors com els caminadors rebran una samarreta tècnica de regal i podran participar en el sorteig que es realitzarà.

L’organització ha preparat premis per les curses de muntanya a les tres primeres persones classificades de la general absoluta, a la primera de cada categoria i al primer/a corredor/a local. A banda dels trofeus, els premiats també rebran material esportiu gentilesa de Tuga Active Wear.

Com a novetat, aquesta edició comptarà amb 3 premis per equips: un al millor equip de la TugaTrail, un al millor equip de la TugaHalf (ambdós premis oferts per Tuga Active Wear) i un tercer premi a l’equip amb més participació (premi ofert per Instint.net).