Èxit a la Presentació de la TTC ’13 i obertura d’inscripcions

Publicat el 08/04/2013 · Publicat a Caminada popular, Cursa de muntanya

El passat dissabte dia 6 d’abril a les 9 del matí va tenir lloc a Castellolí la Presentació de la Tuga Trail d’enguany, amb força assistència de gent i duent a terme totes les activitats programades tal i com s’havien previst. El matí va començar amb l’obertura d’inscripcions presencials, on ja es varen recollir força inscrits tant de la cursa de muntanya com de la caminada popular. Seguidament, es va donar pas a la presentació oficial de l’acte per part dels Organitzadors de l’esdeveniment, es varen explicar totes les novetats i canvis referents a anteriors edicions i es va presentar el vídeo oficial de la TTC ’13, novetat d’aquest any i que va causar sensació entre tots els assistents, els quals van demanar que es tornés a passar en la finalització de l’acte. Per a qui estigui interessat en veure’l, aquest el podreu trobar publicat a la pàgina inicial de la web.

Un cop feta la presentació es va donar pas a en Francesc Garrido, que ens va explicar la seva aventura que va realitzar l’estiu passat travessant els Pirineus de punta a punta per l’Alta Ruta Pirinenca. I per finalitzar, es va fer un entrenament col·lectiu d’una part del nou recorregut de la cursa de muntanya, que recordem que aquest any és de 19,5 quilòmetres amb 977 metres de desnivell positiu.

Referent a les inscripcions, aquestes ja estan obertes online a través de la pàgina web i han començat a molt bon ritme. Com a novetat, aquest any es podrà triar la talla de l’armilla (pels participants de la cursa de muntanya) o de la samarreta (per aquells que participin a la caminada popular) fins el dia 21 d’abril, sempre i quan encara quedin places disponibles.