NÚMEROS MÀGICS EN LA TUGA TRAIL

Publicat el 05/05/2015 · Publicat a Cursa de muntanya

7a. EDICIÓ I FERMS CAP ALS 1000 PARTICIPANTS.

621 corredors de trail i 325 caminadors. Aquest és l’espectacular balanç de participació de la TUGA TRAIL 2015. D’aquesta manera, la cursa s’inscriu definitivament en l’agenda dels esdeveniments principals dels runners de trail de Catalunya i més enllà.

Una fita aconseguida gràcies a les persones i empreses col·laboradores i a tots els que desinteressadament han possibilitat que tot rutllés perfectament per facilitar que la Mireia Martí i el Jan Margarit fossin la dona i l’home que més van poder gaudir d’un dia radiant, perfectament encarregat i que va facilitar que els visitants que no coneixien Castellolí sentíssin l’estímul de la sortida al peu de Montserrat.

Només amb 1 hora.42 minuts i 1 hora.17 minuts  van poder gaudir els guanyadors d’aquesta experiència de comunió amb la natura en tot el seu esplendor de primavera que van poder fruir els -gairebé- 1000 afortunats que hi eren. Sí que van ser els primers a poder escoltar l’excel·lent concert del Halldor Mar amb la seva guitarra prodigiosa: un massatge acústic per acabar l’experiència de la cursa sense perdre la màgia sensorial del dia.

Un agraïment especial a Trackintrails per l’excel·lent video de la sortida, candidat a ser superviral en les xarxes, que no fa sino refermar l’essència de l’esperit TUGA TRAIL, amb la pretensió de que en la propera edició -la del mambo 8- ja deixem enrere la xifra rodona dels tres zeros.

Perquè cada cop sóm més els que entenem que gràcies a la Mireia i el Jan -enhorabona- tots els que hem arribat darrera hem gaudir més que ells, perquè el millor, el que realment apreciem, i el que volem continuar fent per molts anys, és -com deia Kavafis al Viatge a Itaca- el camí. 

I és pel plaer del camí precisament el que converteix també a la caminada en una oportunitat de compartir amb la família i amb els amics d’un dia de festa a Castellolí. Gràcies als caminadors s’acaba de tancar el cercle de festa que ara ja representa aquesta cursa, i això se sent en l’ambient de tot aquest dia.

Gràcies a tots els que heu contribuit a la consolidació d’aquest esdeveniment, i a fer possible que l’esforç de la cursa no només sigui plaent per l’assoliment d’una fita, sino per fer créixer la capacitat de sentir-nos més propers als nostres espais naturals més estimats.

amb #ACTITUDTUGA

GRÀCIES A TOTES I TOTS

Vols més imatges? segueix-nos per aquí