Últims dorsals disponibles de la 5a edició de la Tuga Trail Castellolí

Publicat el 23/04/2013 · Publicat a Caminada popular, Cursa de muntanya

La cinquena edició de la Tuga Trail de Castellolí que es celebrarà el proper dia 1 de maig i que, igual que en les dues últimes edicions, es continuarà disputant a la població anoienca de Castellolí, ja està en marxa i fent els últims preparatius de la cursa de muntanya i de la caminada popular pels corriols del voltant del poble. Aquestes proves s’han pogut dur a terme un cop més gràcies a l’empenta, la il•lusió i l’esforç de la marca igualadina de roba tècnica personalitzada Tuga Active Wear, de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA i a l’Ajuntament de Castellolí, juntament amb la col•laboració d’altres empreses de la comarca que han fet possible continuar organitzant aquest esdeveniment. Tot i que aquest any s’ha ampliat amb 100 dorsals més la prova de la cursa de muntanya, actualment ja s’ha superat el nombre d’inscrits envers l’any passat i resten a disposició els últims dorsals per arribar als 350 participants. Tanmateix, les inscripcions a la caminada també van a un ritme millor respecte la última edició, i també esperem una bona participació.

Els més agosarats trobaran una cursa de muntanya amb un traçat tècnic, espectacular, trepidant, exigent i amb algunes variacions respecte el recorregut de l’any passat, ja que a petició de molts participants d’edicions anteriors, s’ha allargat el traçat fins arribar als 19,5 quilòmetres i 977 metres de desnivell positiu, el qual transcorre per corriols de l’entorn i on podreu gaudir de magnífics racons de natura que de ben segur us agradaran. I pels que prefereixin descobrir més tranquil•lament els paratges de la zona, també s’organitza com cada any una caminada popular d’uns aproximadament 10 quilòmetres que permetrà als participants gaudir d’unes magnífiques vistes de la comarca tot realitzant la ruta de les barraques de pedra seca. Aquesta darrera té un recorregut completament nou respecte l’any passat, continuant sent una passejada apte per a totes les edats i nivells. A més a més, altres activitats complementaran la matinal per a què, entre tots, es faci de l’esdeveniment una gran festa esportiva.

Per a qui estigui interessat a participar-hi, en aquesta web hi ha tota la informació relacionada amb les proves, així com les característiques del recorregut, el reglament i les diferents opcions per a poder-se inscriure. Recordem que el proper dia 30 d’abril a les 13h serà l’últim dia per a poder inscriure’s anticipadament a qualsevol de les dues proves, sempre i quan no s’arribi al límit d’inscrits abans de la data. Si encara queden places disponibles, també s’admetran inscripcions el mateix diumenge però amb un recàrrec de 5 euros. T’ho tornaràs a perdre aquest any?